Angela vertelt over Nieuwetijdskinderen, Zielsverwanten, Zielenliefde en Tweelingzielen

Hallo lieve mensen. Ik ben Angela, 39 jaar en woon samen met mijn drie kinderen.

Een meisje van 6, twee jongens van 14, een eeneiige tweeling, twee katten en twee honden waaronder een puppy van 8 weken! Dus lekker druk, maar wel erg leuk.

Ik ben zelf een heldervoelend paragnost en werk met verschillende Orakel kaarten. O.a. de Lenormandkaarten, waar ik graag mee werk.

Ook geef ik verschillende healingen voor meer rust en stabiliteit en om blokkades op te heffen.

Tijdens een reading krijg ik ook vaak beelden door en krijg dan ook wel eens wat te horen. Ik krijg mijn informatie door verschillende verbindingen. Ik werk sterk met het Universum, mijn gidsen en de Engelen.

Ik ben als kind altijd al erg intuïtief geweest en zag en voelde ook dingen. Had veel onzichtbare vriendjes. Mijn moeder had die gave ook maar zij deed er niks mee. Mijn vader had de gave ook heel sterk en heeft er een tijdje wel wat mee gedaan.

Later heb ik een cursus mediumschap gevolgd bij een bekend medium en daar heb ik veel van geleerd en ben ontzettend gegroeid door de jaren heen.

Mijn gaven werden versterkt nadat mijn kinderen werden geboren.

Ik ben gespecialiseerd in: Nieuwetijdskinderen, tweelingzielen, zielen liefde en zielsverwantschap

Nieuwetijdskinderen

Dit zijn kinderen van deze tijd. De meeste kinderen die nu geboren worden zijn nieuwetijdskinderen. Regenboogkinderen, Sterrekinderen en ga zo maar door. Deze kinderen hebben een hele hoge vibratie en zijn meestal paranormaal intuïtief. Eigenlijk bespiegelen ze de  omgeving en de ouders en opvoeders.

Ze zijn hier op aarde gekomen om ons voor te bereiden op het nieuwe tijdperk waar we naartoe gaan. De vijfde Dimensie, een hogere trilling waar we naartoe gaan. Voor sommige ouders is het moeilijk om met zulke kinderen om te gaan want ze kunnen erg druk zijn of juist heel erg teruggetrokken.  Meestal komen ze als huilbaby op de wereld omdat ze echt moeten wennen aan ons aardse bestaan, maar ze zijn erg intelligent en soms hebben ze uitspraken waar je ‘u’ tegen zegt!

Ik daarentegen weet wat het is om zulke kinderen te hebben want ik heb ze zelf. Het is niet altijd even gemakkelijk om daar mee om te gaan.

Zielenliefde, Zielsverwanten en tweelingzielen

Zelf zit ik hier ook in en weet wat het inhoudt, wat je ervan kunt verwachten en wat het zielenliefde proces inhoudt. Heel veel mensen hoor ik zeggen: “ik wil mijn tweelingziel tegen komen”. Ze hebben geen idee wat het inhoudt. Wat het mooie is van tweelingzielen, zielenliefde of zielsverwanten is dat je een ongelofelijke diepe liefde voor de ander voelt. Ik noem het onvoorwaardelijke liefde, dat is het mooie er van, het gevoel van thuiskomen en herkenning, in elkaar op gaan en ga zo maar door.

2583772937_b209546326Het gevoel van ‘ik hoor bij diegene en ken je al jaren’. Maar daarentegen komt het pijnlijkste deel, het aantrekken en afstoten van een van de twee. En meestal is er een iemand de “Runner”, dus de gene die weg rent voor die diepe liefde voor de andere, omdat dit dan te dichtbij komt. Je spiegelt elkaar namelijk en de dingen van het verleden komen naar boven en gaan in je angst zitten. Bang en angstig om die diepte in te gaan met de ander, omdat het zo goed voelt. En daarbij komt de Ego om de hoek kijken en zegt op het moment dat diegene te dichtbij komt “Dit is mijn leven en ik verander voor niemand en jij… blijf ver van mij vandaan”.

De ander loopt, of rent zullen we maar zeggen weg voor het gevoel voor die persoon omdat hij niet aan zichzelf wil werken, niet aan zijn of haar Ego. Dan blijft de ander die wel aan zijn/haar Ego wil werken of al heeft gewerkt en juist die diepe liefde wil delen, verdrietig achter en dat is het aantrekken en afstoten van zielsverwanten, tweelingzielen en zielenliefde.

Het is niet altijd de bedoeling dat zielsverwanten en tweelingzielen bij elkaar komen. Het heeft namelijk ook te maken met je eigen processen. Je eigen liefde weer terug vinden, want diegene laat dat je zien. Jullie hebben dan iets uit te werken van vorige levens. Jullie kennen elkaar van dezelfde zielengroep.

Bij tweelingzielen is het anders. Jullie zijn gesplitst en soms komt het wel goed met je wederhelft en komen jullie bij elkaar mits beide de diepte met elkaar in durven te gaan en aan hun Ego hebben gewerkt.

Dus ook daar wil ik mensen, klanten mee helpen. Mensen weten niet wat hun overkomt als ze hun zielenmaatje tegenkomen. Hun hele leven staat op de kop en mensen in hun omgeving snappen hun niet omdat die mensen die diepe liefde nog niet hebben ervaren met een persoon. Daar wil ik klanten graag in begeleiden. Om dicht bij jezelf te blijven in het zielenliefde proces, want het is geen kattenpis. Maar daarentegen is het heel mooi want je groeit enorm. Je leert jezelf kennen en je wordt een totaal ander persoon.

Lieve mensen, ik hoop dat ik jullie wat duidelijkheid heb kunnen geven in deze onderwerpen en sta jullie graag te woord in liefde en in licht. Blijf vertrouwen hebben in wat je wilt. Spreek het uit naar het Universum want ze horen je gedachten en gaan er mee aan de slag, dus de woorden “ik kan niet”, “ik hoop het”, of “misschien”, kennen ze niet. De magische woorden “IK heb vertrouwen dat alles goed komt!”

Namaste, Angela

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Angela, Klik dan op deze link

Consulente Angela

Consulente Angela